Пословни успех градимо на поверењу корисника наших услуга, које смо стекли због професионалног односа и квалитетно обављеног посла. Увек смо спремни да примимо сваку Вашу сугестију, критику, предлог, да чујемо савет и разменимо мишљење. Можете нас контактирати или попунити маил форму и послати нам са наведеним детаљима, а ми ћемо Вам одговорити у најкраћем могућем року.


  ЈСП КРАГУЈЕВАЦ
  Николе Пашића 2
  34000 Крагујевац
  Телефон: +381 34 617 0 618
  Факс: +381 34 335 753
  E-mail: info@jspkragujevac.rs
  www.jspkragujevac.rs

  СЛУЖБА РЕКЛАМАЦИЈА:
  Телефон: +381 34 617 0 627
  Телефон: +381 34 333 050
  E-mail: reklamacije@jspkragujevac.rs
  Сврха нашег постојања заснива се на остваривању циљева и задатака наших оснивача, испуњавању и превазилажењу захтева корисника наших услуга уз поштовање законских прописа, еколошких и других стандарда и правила пословања доброг домаћина
  ЈСП "Крагујевац"себе види као поузданог партнера грађана, организација, институција и привредних субјеката Града у свим својим делатностима са препознатљивим професионалним односом и високим квалитетом вршења услуга.
  Задовољавање захтева и циљева наших интересних група: друштва, власника-оснивача, партнера у послу, запослених (повећати удео на тржишту Крагујевца диверсификацијом делатности, достизање водеће позиције у садашњој делатности, остварење и повећање профита смањењем трошкова и повећањем ефикасности, одлично обучени и мотивисани људи).